tiistai 17. toukokuuta 2011

Tallitonttujen tapaaminen..

Olimme näyttelyharjoituksissa (meidän ekat) kasvattajallamme Tallitontun Kennelissä johon oli kokoontunut lähes 20 koiraa. Aluksi koirat saivat purkaa intoaan vapaina maneesissa ja sen jälkeen aloitimme harjoitukset, jossa treenasimme vierellä kehässä kulkemista ja pönötystä. Minnille teki todella hyvää harjoitella myös muiden koirien huomiotta jättämistä. Se ei sujunut ihan käsikirjoituksen mukaan, koska muut koirat olivat Minskun mielestä välillä namiakin ihanempia, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. Lisää samanlaista reeniä vaan! Ja nyt myös kouluttajakin sai hyviä vinkkejä, joilla saadaan varmasti tuloksia aikaan kun vaan jaksetaan reenata :) Tässä vielä kuvamateriaalia maneesijuoksusta ja yhteiskuvaa Minnin siskon Gerin kanssa.
Liityimme Tampereen Pikkukoirien ry:hyn, joka järjestää paljon erilaisia koulutuksia ja kursseja. Ilmottauduimme heti TOKO:n alkeiskurssille ja nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että mahdutaan ryhmään mukaan. :)

3 kommenttia:

  1. Oo, onpa löytä toi Tampereen pikkukoirat ry! Täytyypi itsekin tsekkailla niiden kursseja, josko vaikka syksymmällä menis johonkin. :)

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ehdottomasti! Siellä oli tosi paljon hyviä kursseja ja ihan älyttömän edullisesti :)

    VastaaPoista
  3. Taidan toistaa itseäni, mutta Minni on niiiiiiiiiin äitinsä näköinen tuossa ylemmässäkin kuvassa. Hauska nähdä myös minkänäköiseksi Geri-tyttö on kehittynyt!

    VastaaPoista