maanantai 9. toukokuuta 2011

Kesä tuloillaan..

Sisällä ollaan vaan näin, kun näyttää olevan niiiiin tylsää! Minni haluaisi koko ajan olla ulkona. Kevät on näköjään tuonut tullessaan paljon ihania hajuja.

Muutama päivä sitten aamulenkillä Minni juoksi vapaana metsässä ja ihmettelin mihin se jäi kun ei tullut kutsuttaessa takaisin. Lähdin sitten kävelemään koiran luo ja olin katsovinani, että se pureskelee jotakin isompaa oksaa. Lähempänä huomasin, että "oksa" olikin osa peuran ruhoa (selkäranka,lonkka,reisiluu,säriluu, kavio ja osassa jalkaa vielä karvojakin). Tulipahan taas todistettua, että nenä vie ja koiran korvatkin saattavat siinä samassa hetkeksi kuuroutua. :D Itse siinä hetken kauhistelin luukasaa ja yritin houkutella Minniä pois sen luota, mutta se osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi, niin suuri aarre se oli! Lopulta Minni luopui aarteestaan ja pääsimme kotiin suihkuun ja matolääkkeen pariin :D

Ulkona nautitaan sitten auringosta!

Tänään pysähdyimme lenkin jälkeen juomaan Näsijärvestä. Ensin pienet aallot jännittivät kauheasti, mutta paikalle saapui innokas uimarikoira, joka näytti mallia. Pian Minnikin kahlasi perässä masuaan myöten.


Lopuksi vielä vähän poseerattiin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti