torstai 19. toukokuuta 2011

Nyt ne sitten alkoivat..

..nimittäin Minnin ensimmäiset juoksut. Sattuivat vaan harmilliseen ajankohtaan, kun parin viikon päästä alkaisi TOKO-kurssi ja olisi ollut monta kivaa koiratapaamista tässä lähiaikoina :/ Minni mielestä kamalinta tässä tilanteessa on juoksu-housut :D Koiruli on supersäälittävän ja loukkaantuneen näköinen kun istuu paikallaan ja silminnähden inhoaa noita housuja. Välillä pitää vähän ottaa juoksuspurtteja, jos ne housut lähtis sillä pois, mutta ei ne lähde millään.


4 kommenttia:

 1. Voih, jaksamista!:) Mulla tais mennä niihin enemmän hermot kun Nopalla. Tokalla kerralla se ei suostunut enää pitään noita pöksyjä olleskaan ja saikin ne rikottua jotenkin..:/ p.s. Minni näyttää niin säälittävältä,voi raukkaa..:)
  Maaju

  VastaaPoista
 2. Moikka, kiva kun kävitte meidän blogissa! Meillä Luna kans inhoaa noita housuja ja alkoi repimään niitä pois tehokkaasti viikon jälkeen.. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä Maaju ja Anna! :) Lenkillä kun ollaan, niin Minni on aikamoinen sekopää, sentään nameilla saa vielä jotain yhteyttä tähän villikkoon :D Sisällä Minsku onkin ihan päinvastainen. Juoksuhousut jalassa voi ilmeisesti vain maata tai istua paikallaa, vaikka koko päivän. Välillä voi nauttia rapsutuksista ja syödä luuta, mutta mikään omatoiminen leikkiminen tai riehuminen ei kiinnosta :D

  VastaaPoista
 4. Voipi olla myös horminien tulosta, että vähän masentaa. Kantsii tarkistaa, ettei housujen sisäpuolella ole mitään teräviä reunoja, jotka pääsisivät hankamaan kun paikat ovat turvoksissa ja hellänä... Äitinsä pisti palasiksi muutamat housut ja niiden imumateriaalit, kunnes laitettiin pöksyt väärin päin (ylösalaisin) jalkaan ja mikään ei hangannut. Enemmän pyykkiähän siitä tulee, mutta vähemmän vaivaa housuista koiralle.

  VastaaPoista