torstai 20. tammikuuta 2011

Puoli vuotta ja..

18.1 Minnille tuli ikämittariin täydet 6 kk! Tätä pientä merkkipaalua juhlistettiin uudella heijastinliivillä ja luilla. Heijastinliivi ei varsinaisesti ollut Minnin mieleen :D Taas kun se otetaan esille, niin minni luikkii kaukaisimpaan kulmaan ja pakoilee pukemista (kuten myös toppatakin kanssa). Kuitenkaan päällä ollessaan takki ei tunnu haittaavan menoa yhtään. Minni on niin vilkas ja rohkea koiruli, joka ei erotu lumikinoksissa hyppiessään, että iltaisin Mustista ja Mirristä ostettu heijastinliivi on ehdoton.


Täytyihän meidän ottaa puoli vuotis -pönötyskuvakin, vaikka sen eteen vähän jouduimmekin taistelemaan. Ollaan reenattu niin paljon uusia temppuja, kuten tassujen antoa, kuolemista, aarteen metsästystä ja ryömimistä, että pönötystä piti hetki muistella. Saatiin me kuitenkin tällainen otos (ei ihan parasta mahdollista antia):



Tänään näimme ensimmäistä kertaa ystäväni koiran Nopan! Noppa on sekoitus brasilianterrieriä ja isompaa koiraa. Kaikki terrierin energia, leikkisyys, into ja ulkonäkö vähän isommassa paketissa. Koirulit muodostivat kyllä menevän kaksikon :D Päästettiin koirat juoksemaan vapaina metsässä. Voi sitä riemun ja vauhdin määrää! Tulee ihana olo omistajillekkin kun näkee toisten temmeltävän niin onnellisina!




Niin ja melkein unohdin kertoa, että Minnin kaikki kulmahampaat ovat nyt lähteneet. Kävimme ennen joulua eläinlääkärillä kysymässä, pitäisikö kulmahampaat poistattaa kun irtoamisen merkkejä ei näkynyt. Kuukauden päästä vetoleikit ja lukuisat luut hoitivat homman. :)


Olen yrittänyt etsiä netistä uusia kursseja. Haluaisin kovasti opetella jäljestystä Minnin kanssa, mutta se onnistuu varmaan paremmin keväämmällä. Agilityyn olemme vielä liian nuoria (tai siis koiruli on). Ennen agilityä täytyisi myös kädä TOKO-kursseilla.. En valitettavasti löytänyt yhtäkään mielenkiintoista kurssia Tampereelta :/ Nokialla kyllä menisi koira-jooga, jossa opetetaan koira rauhoittumaan, venyttelemään ja rentoutumaan! Sitä voisi kokeilla :)

1 kommentti: