maanantai 31. tammikuuta 2011

Koirauintia!

Nyt on omistaja innoissaan tästä löydöstä: http://www.koirakylpyla.fi/index.php ! Minnistä löytyy niin paljon intoa, että uiminen olisi varmasti siitä ihanaa! Ja päästäisiin "opettelemaan" uimataito ennen kesähelteitä, jotta voidaan sitten kesällä kesken lenkin pulahtaa viilentävälle uinnille :) Täytyykin katsella esim sopivaa viikonloppua koirakylpylälle. Voisi olla hauska lähteä koirakavereiden kanssa! Kylpylässä nimittäin järjestetään ryhmätunteja, joissa on ohjaaja mukana. Hyvältä kuulostaa!! Kuka on mukana? :)

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta toi koirauinti! Tarkoittaako tuo ryhmäjuttu siis sitä, että sinne pitäisi tilata myös toi koirien uittaja, kun menee ensimmäistä kertaa? Jänskää! Me voitais periaatteessa olla messissä, tosin vähän arveluttaa toi matka tonne, Hyvinkäälle on kuitenkin ajomatkaa se 130km...mut kuulostaa hauskalta joka tapauksessa! :D

    VastaaPoista
  2. Koirat nukkumaan bokseihin ja hyvä matkapoppoo niin kyllähän siitä hyvä reissu tulee :) Mennään vaan! Ja tuo kouluttaja kuulostaa tosi hyvältä, koska ainakaan Minni ei ole koskaan vielä uinut.

    VastaaPoista
  3. Tuo paikka on ihan helmi, itse oltiin siellä yksi talvi. Oli tosi hauskaa huomata kuinka moni koira oppi uimaan siellä. Suosittelen!

    VastaaPoista