perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusia kuulumisia..

Lunta on satanut niin korkeat kinokset, että Minni joutuu loikkimaan siellä päästäkseen eteen päin. Tämä kuitenkin näyttää olevan Minnistä erityisen hauskaa :D Välillä koirulista näkyy vain hännänpää, kun koko muu koira on hautautunut lumeen tutkimaan mielenkiintoisia hajuja. 



"Äiti, mä voin auttaa sua näiden pyykkien kanssa."


Yksi Minnin joululahjoista oli vihreä heittopallo. Minni onkin ihan hulluna kaikkiin palloihin. Koiruli on vähän väliä tuomassa palloa käteeni, jotta heittäisin sitä :)

1 kommentti:

  1. Taitaa tulla lumesta tykkääminen isän puolelta, Ilo ei hankeen yleensä vaivaudu jos lunta on liikaa. Tuosta pallon heittelemisessä kannattaa pitää mielessä ettei sitä harrasta liikaa. Sillä saa koirasta vaan pallohullun ja se on vähän rasittavaa kun koira ei halua enää kohta muuta tehdäkään kuin hakea palloa, nimim. kokemusta löytyy. Kannattaa välillä leikkiä myös retuutusleikkejä, niistä on hyötyä palkkauksessa (kuin myös pallosta), jos koirasta löytyy taisteluhalua (ja terrieristä yleensä löytyy!). Meillä Onni on pallohullu ja Ilo retuutushullu:)

    VastaaPoista