tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä..

Pitkästä aikaa! Paljon on ehtinyt tapahtua. Kesä on jo pitkällä ja helteiden aikaan me ollaan käyty kahlaamassa järvessä Minnin kanssa (varsinaisesti uimaan se ei ole vielä innostunut) ja takapihalla se nuoleskelee mielellään maksamakkara-"mehujäätelöään".



Tappien järjestämä TOKO:n alkeiskurssi on nyt saanut meidänkin osalta alkunsa kun juoksut ovat vihdoinkin ohi. Ensimmäisellä kerralla vähän jännitin miten Minni jaksaa keskittyä reenaamiseen kun ympärillä oli niin paljon uusia koiratuttavuuksia ja takana kuukauden mittainen "eristys" juoksujen takia. Jännitin kuitenkin ihan turhaan. Minni oli tosi skarppina kun olin varannut spesiaaliherkkuja kurssille :) Harjoittelimme seuraamista, hyppyä, paikkamakuuta, luoksepäästävyyttä ja perusasentoa.

Meillä on ilmennyt hieman ongelmia Minnin pallohulluuden kanssa. Jos pihalla joku potkii jalkapalloa, niin Minni tekisi mitä vaan päästäkseen mukaan ja melkein ratkeaa liitoksistaan.. Jos televisiossa pelataan jalkapalloa tai edes golfpallo lentää siellä, niin Minni juoksee saman tein inisemään ruudun eteen. Ja koiratko muka eivät näe televisiota - I don`t think so! Palloa pahempi juttu television ruudulla ovat toiset koirat, etenkin haukkuvat. Minni haukkuu niille takaisin, vaikka se on yleensä pihalla hiljaa kun muut koirat haukkuvat.. Tähän täytyy kehittää joku ratkaisu, millä saan televisiosekoilun loppumaan. Eli jos jollain on jotain vinkkejä, niin niitä otetaan innolla vastaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti